Elämän suuria mysteerejä

11.8.2017
Kun pienet lapset kyselevät, asuuko kassantäti kaupassa, minne aurinko menee nukkumaan sekä muuta ajankohtaista ja tärkeää, pohtivat aikuiset omia mysteerejään. Kännykällä ja avaimilla on tapana vaihtaa paikkaa oman mielensä mukaan, kalenteri täyttyy sekä lompakko tyhjenee oudosti hetkessä ja kotoa lähtiessä kovasti pohditaan, että jäikö se kahvinkeitin sittenkin päälle. 
Mun ilta kului tänään ihmetellessä yhtä meidän perheen mystisimmistä asioista. Meidän pyykkikone syö sukkia. Olen kuullut, että niillä on tapana sitä tehdä. Kuitenkin tämä meidän nykyinen kone on kyllä sellainen syöppö, ettei mikään riitä. Kaikki kuvan sukat ovat traagisesti menettäneet kumppaninsa sukkia ahmivalle monsterillemme. Eikä sukatkaan riitä, vaan syöminen on laajentunut myös tumppuihin ja sormikkaisiin. Ihan käsittämätöntä. Onkohan Robinin kotona ollut samanlainen pyykkikone, jolloin pakon sanelemana herra on joutunut luomaan uuden sukkamuodin? Mielenkiintoista olisi sitten tietää, mikä ahmii niitä kenkiä sitten. 

IMG_20170811_195056%5B1%5D.jpg

Nyt olenkin vaikean dilemman edessä: heittääkö roskiin, vai odottaako. Olisi kovin julmaa hävittää yksinäinen sukkaparka, kun seuraavalla pyykkikerralla koneen syövereistä voisi taistella esiin kadonnut elämänkumppani. Näitä ei vain osaa heittää roskiin, vaan niitä jemmailee jossakin toivoen, että jossain vaiheessa kaikille löytyy pari.
Mitäköhän parittomista sukista voisi tehdä...  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Määrittämätön sopeutumishäiriö, somatisaatiotaipumus ja muita mukavia leimoja

Tunnelin päässä oleva valo on säästösyistä sammutettu

Eläköön itsekeskeiset opettajaopiskelijat